4 Seasons Murcia/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

4420270
4619.00
Je kunt 923 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Murcia/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.
4619.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Murcia/Montana stapelbare tuinset - 240x103 cm. 

Ga voor een minimalistische look met deze Murcia/Montana tuinset. Deze tuinset heeft een unieke uitstraling. Dit komt mede door het Deens ovale tafelblad en het prachtige rope patroon van de tuinstoelen. Gezamelijk maken zij een prachtige verschijning die prima past in verschillende tuinstijlen. De Murcia tuinstoelen van 4 Seasons hebben een echte Bohemian en Ibiza vibe die ze uitstralen. In een mooie neutrale kleurzetting en met organische vormen. De Montana tuintafel past hier prima bij. Doordat de vorm een combinatie is van een ovaal en een rechthoek, behoud je die natuurlijke vormgeving. Het hout in het onderstel maakt dit plaatje compleet. Zie jij deze 6 persoons tuinset ook graag bij jou in de tuin staan? Bestel dan direct online!

Eigenschappen Murcia dining tuinstoel - 4SO

De 4 Seasons Murcia tuinstoel heeft een solide frame van Roestvast Staal (RVS) en is voorzien van een matte coating voor extra bescherming tegen krassen en stoten. Hierdoor kan de stoel vrijwel zonder enig onderhoud de weersinvloeden trotseren. Het zitgedeelte van de Murcia tuinstoel is vervaardigd uit Rope. Dit materiaal heeft een minimalitische uitstraling en voelt zacht aan, toch is het bepaald geen touw. Rope is namelijk opgebouwd uit een polypropyleen basis met een kunststof kern. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof en is zeer waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Perfect materiaal om te verwerken in een tuinstoel. Er wordt dan ook maar liefst 5 jaar garantie gegeven op dit materiaal. Met de kussens van de 4 Seasons Murcia dining tuinstoel ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De waterafstotende kussens zijn voorzien van een afneembare hoes welke gewassen kan worden op 30 graden. Mocht je de hoes willen wassen dan adviseren wij om dit te doen zonder wasmiddel.

Eigenschappen 4 Seasons tuintafel Montana

De Montana tuintafel van 4 Seasons is er in een paar verschillende uitvoeringen. Voor deze uitvoering van de tafel is een teakhout onderstel gebruikt. Teakhout is een sterk houtsoort dat goed tegen de weersinvloeden kan. Houdt er rekening mee dat teakhout buiten nog wel zal gaan vergrijzen. Dit heeft geen effect op de kwaliteit! Het tafelblad is gemaakt van keramiek en heeft een uniek steenachtig motief erin zitten. Een keramiek tafelblad is perfect voor je tuintafel. Het is namelijk krasvast en het weer zal het niet verkleuren of laten vlekken. Met een afmeting van 240x103 cm. kan je met 6 personen gemakkelijk aanschuiven! 

Deze set bestaat uit: 

6x Murcia tuinstoel - latte
1x Montana tuintafel - 240x103 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097341027036
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Beige
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten