4 Seasons Jura/Taste Liam tuinset - 180x100 cm. - stapelbaar

4411138
3019.00
Je kunt 603 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Jura/Taste Liam tuinset - 180x100 cm. - stapelbaar
3019.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Jura/Taste Liam tuinset - 180x100 cm. - stapelbaar

Zoek jij een stoere tuinset die warmte uitstraalt? Ga dan voor deze Jura/Liam tuinset van 4 Seasons en Taste. Deze Liam tuintafel van Taste heeft sfeervolle uitstraling door het gebruikte hout. Teakhout geeft die warme uitstraling. Zoals het tafelblad is opgemaakt uit aparte latten draagt hier alleen maar aan bij! De stoere Jura tuinstoelen van 4 Seasons geven die stoere look aan deze tuinset. Door het olijfgroen van deze stoel in combinatie met het unieke rope motief heb je een échte blikvanger in de tuin staan. Het handige aan deze stoelen is dat ze ook nog eens stapelbaar zijn. Mocht je niet zoveel ruimte hebben, dan heb je de stoelen zo opgeruimd! Wil jij deze toffe tuinset ook bij jou in de tuin hebben staan? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen Jura dining tuinstoel - 4SO

De 4 Seasons Jura tuinstoel heeft een stevig frame van RVS (Roest Vast Staal). Voor extra duurzaamheid is het frame behandeld met een matte coating die bestand is tegen krassen en stoten. Het zitgedeelte van de Jura tuinstoel is vervaardigd uit Rope. Dit materiaal heeft een minimalitische uitstraling en voelt zacht aan, toch is het bepaald geen touw. Rope is namelijk opgebouwd uit een polypropyleen basis met een kunststof kern. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof en is zeer waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Perfect materiaal om te verwerken in een tuinstoel. Er wordt dan ook maar liefst 5 jaar garantie gegeven op dit materiaal. Met de kussens van de 4 Seasons Jura dining tuinstoel ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De kussens zijn voorzien van een afneembare hoes welke gewassen kan worden op 30 graden. Mocht je de hoes willen wassen dan adviseren wij om dit te doen zonder wasmiddel.

Eigenschappen Liam tuintafel van Taste.

Hout en dan specifiek teakhout. Dat is waar de Liam tuintafel van gemaakt is. Het robuuste hout is makkelijk in onderhoud en geeft een fijne uitstraling aan deze tafel. De tafel heeft als tafelblad losse latten van teakhouten die op de poten zijn gemonteerd. Een knapstaaltje vakwerk van Taste! Wat goed is om te weten is dat teakhout een natuurlijk proces zal doorgaan door weersinvloeden. Dit zal het hout laten vergrijzen en mogelijk wat scheurtjes geven. Wanneer je liever de huidige warme kleur van het hout wilt behouden, kan je het hout behandelen met een teak protector. Een teakhouten tafel hoef je niet af te dekken met een beschermhoes, wanneer je dat doet kunnen er namelijk lelijke vlekken ontstaan in het hout.

Deze set bestaat uit: 

4x 4 Seasons Jura stapelbare tuinstoel
1x Taste Liam teakhouten tuintafel - 180x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097326089066
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten