4 Seasons Jura/Prado ronde tuinset - Ø130 cm. - stapelbaar

4411139
2779.00
Je kunt 555 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Jura/Prado ronde tuinset - Ø130 cm. - stapelbaar
2779.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Jura/Taste Prado - stapelbare ronde tuinset - Ø160 cm. 

Voeg warmte en gezelligheid toe met deze Jura/Prado tuinset. Doordat de Taste Prado tuintafel volledig is gemaakt van teakhout, straalt hij warmte uit. De ronde vorm versterkt dit nog meer. De Jura tuinstoelen passen hier perfect bij! Het olijfgroen van deze tuinstoelen van 4 Seasons geven een unieke uitstraling aan deze tuinset. Met de meegeleverde kussens ben je ook nog eens verzekerd van optimaal zitcomfort! Daarbij zijn de stoelen stapelbaar. Mocht je ze niet nodig hebben op een moment, berg je ze heel eenvoudig weer op. Dat is pas handig! Wil jij deze prachtige tuinset ook bij jou thuis hebben staan? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen Jura dining tuinstoel - 4SO

De 4 Seasons Jura tuinstoel heeft een stevig frame van RVS (Roest Vast Staal). Voor extra duurzaamheid is het frame behandeld met een matte coating die bestand is tegen krassen en stoten. Het zitgedeelte van de Jura tuinstoel is vervaardigd uit Rope. Dit materiaal heeft een minimalitische uitstraling en voelt zacht aan, toch is het bepaald geen touw. Rope is namelijk opgebouwd uit een polypropyleen basis met een kunststof kern. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof en is zeer waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Perfect materiaal om te verwerken in een tuinstoel. Er wordt dan ook maar liefst 5 jaar garantie gegeven op dit materiaal. Met de kussens van de 4 Seasons Jura dining tuinstoel ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De kussens zijn voorzien van een afneembare hoes welke gewassen kan worden op 30 graden. Mocht je de hoes willen wassen dan adviseren wij om dit te doen zonder wasmiddel.

Eigenschappen Taste Prado tuintafel

De Prado tuintafel van Taste heeft een teakhouten blad. Teak hout is een harde houtsoort en daarmee perfect geschikt voor het gebruik in tuintafels. Teak hout zal na verloop van tijd gaan verkleuren en haarscheurtjes gaan vertonen. Dit is niet erg want het maakt de tafel juist nog stoerder. Mocht je de voorkeur hebben om de originele kleur te behouden van het teak hout. Dan adviseren wij om de tafel te behandelen met een protector. Deze kun je eenvoudig mee bestellen in de voordeelbundel. Om vlekken te voorkomen kun je de teak tafel ook behandelen met een teak shield. Dit onderhoudsmiddel zorgt er tevens voor dat het teak water- en vuilafstotend is. Let op dat je de teak tuintafel nooit afdekt met een hoes. Wanneer het tafelblad volledig afgesloten wordt kan het niet “ademen” en kunnen er lelijke vlekken ontstaan.

Deze set bestaat uit: 

4x 4 Seasons Jura stapelbare tuinstoel
1x Taste Prado Ellips ronde tuintafel - Ø130 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097335560570
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten