4 Seasons Jura/Prado Ellipse ovale tuinset - 240x115 cm. - stapelbaar

4411140
4369.00
Je kunt 873 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Jura/Prado Ellipse ovale tuinset - 240x115 cm. - stapelbaar
4369.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Jura/Taste Prado Ellips - stapelbare ovale tuinset - 240x115 cm. 

Zoek jij een comfortabele tuinset die de show steelt in je tuin? Ga dan voor de Jura/Prado Ellips tuinset. De Prado Ellips tuintafel van Taste is een echte blikvanger. De ovale tafel met kruispoten als onderstel gaan niet aan de aandacht voorbij. De prachtige Jura tuinstoelen doen daar nog een schepje bovenop. Dit komt door het unieke motief dat gevlochten is met het touw en natuurlijk de olijf groene kleur van de stoel. Daarbij zijn de kussens zo comfortabel dat je niet meer wilt opstaan uit deze stoel! Zo blijven de gasten lekker comfortabel tijdens dat etentje. Bestellen kan direct online! 

Eigenschappen Jura dining tuinstoel - 4SO

De 4 Seasons Jura tuinstoel heeft een stevig frame van RVS (Roest Vast Staal). Voor extra duurzaamheid is het frame behandeld met een matte coating die bestand is tegen krassen en stoten. Het zitgedeelte van de Jura tuinstoel is vervaardigd uit Rope. Dit materiaal heeft een minimalitische uitstraling en voelt zacht aan, toch is het bepaald geen touw. Rope is namelijk opgebouwd uit een polypropyleen basis met een kunststof kern. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof en is zeer waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Perfect materiaal om te verwerken in een tuinstoel. Er wordt dan ook maar liefst 5 jaar garantie gegeven op dit materiaal. Met de kussens van de 4 Seasons Jura dining tuinstoel ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De kussens zijn voorzien van een afneembare hoes welke gewassen kan worden op 30 graden. Mocht je de hoes willen wassen dan adviseren wij om dit te doen zonder wasmiddel.

Eigenschappen Taste Prado Ellips

Deze hele tafel is gemaakt van teakhout. Teakhout is een harde houtsoort met een hoge vezeldichtheid. Hierdoor voelt het hout glad aan en splintert het niet. Teakhout heeft de eigenschap dat het na verloop van tijd verkleurt. Door verschillende weersinvloeden zal het hout een grijzige gloed krijgen. Ook zullen er barstjes en haarscheurtjes ontstaan. Dit is een natuurlijk proces en heeft geen invloed op de kwaliteit van de teakhouten tafel. Om het teakhout water- en vuilafstotend te maken raden wij aan om de tafel te behandelen met een teak shield. Let op dat je de tuintafel nooit afdekt met een beschermhoes. Wanneer het hout afgesloten wordt kan het niet meer “ademen” waardoor er lelijke vlekken kunnen ontstaan.

Deze set bestaat uit: 

6x 4 Seasons Jura stapelbare tuinstoel
1x Taste Prado Ellips ovale tuintafel - 240x115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097327894843
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten