4 Seasons Jura/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm. - stapelbaar

4411142
4669.00
Je kunt 933 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Jura/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm. - stapelbaar
4669.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Jura/Montana stapelbare tuinset - 240x103 cm. 

Ontdek de perfecte combinatie van stoer en strak met de Jura/Montana tuinset. De Jura tuinstoelen hebben een minimalistische uitstraling met een stoere groene kleur. Deze combinatie past perfect bij de Montana tuintafel. Door het dunne tafelblad samen met de teakhouten poten, heb je een unieke tuinset voor je staan. De tafel heeft een lengte van 240 cm de 6 meegeleverde stoelen passen er hierdoor prima onder. Mocht je niet alle stoelen nodig hebben, berg je ze makkelijk op. De Jura tuinstoelen zijn namelijk stapelbaar! Dat is nog eens gemakklijk. Zie jij jezelf hier ook wel aan plaatsnemen? Bestel dan direct online! 

Eigenschappen Jura dining tuinstoel - 4SO

De 4 Seasons Jura tuinstoel heeft een stevig frame van RVS (Roest Vast Staal). Voor extra duurzaamheid is het frame behandeld met een matte coating die bestand is tegen krassen en stoten. Het zitgedeelte van de Jura tuinstoel is vervaardigd uit Rope. Dit materiaal heeft een minimalitische uitstraling en voelt zacht aan, toch is het bepaald geen touw. Rope is namelijk opgebouwd uit een polypropyleen basis met een kunststof kern. Het omhulsel wordt gemaakt van een acryl stof en is zeer waterafstotend, Uv-bestendig en kleurvast. Perfect materiaal om te verwerken in een tuinstoel. Er wordt dan ook maar liefst 5 jaar garantie gegeven op dit materiaal. Met de kussens van de 4 Seasons Jura dining tuinstoel ben je verzekerd van optimaal zitcomfort. De kussens zijn voorzien van een afneembare hoes welke gewassen kan worden op 30 graden. Mocht je de hoes willen wassen dan adviseren wij om dit te doen zonder wasmiddel.

Eigenschappen 4 Seasons tuintafel Montana

De Montana tuintafel van 4 Seasons is er in een paar verschillende uitvoeringen. Voor deze uitvoering van de tafel is een teakhout onderstel gebruikt. Teakhout is een sterk houtsoort dat goed tegen de weersinvloeden kan. Houdt er rekening mee dat teakhout buiten nog wel zal gaan vergrijzen. Dit heeft geen effect op de kwaliteit! Het tafelblad is gemaakt van keramiek en heeft een uniek steenachtig motief erin zitten. Een keramiek tafelblad is perfect voor je tuintafel. Het is namelijk krasvast en het weer zal het niet verkleuren of laten vlekken. Met een afmeting van 240x103 cm. kan je met 6 personen gemakkelijk aanschuiven! 

Deze set bestaat uit: 

6x Jura stapelbare tuinstoel
1x Montana tuintafel - 240x103 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097351683604
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Groen
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten