4 Seasons Fabrice antraciet/Perth 150 cm. - Ronde tuinset

3753663
3289.00
Je kunt 657 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Fabrice antraciet/Perth 150 cm. - Ronde tuinset
3289.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ronde tuinset met Fabrice rope tuinstoel antraciet en Perth tuintafel

Op zoek naar een weersbestendige tuinset met flair en uitstekend zitcomfort? Dan is de 4 Seasons Fabrice tuinstoel met Perth ronde tuintafel een echte aanrader. Deze 7-delige tuinset is vervaardigd uit weersbestendige materialen en past perfect in elke tuin. De Fabrice rope diningstoel heeft ultiem zitcomfort. Een hele avond genieten van de warme zomer tempraturen is hierdoor geen enkel probleem! De Perth tuintafel heeft in het midden een draaiplateau zodat iedereen overal bij kan. Heel gezellig en super makkelijk! De tuinset is eenvoudig online te bestellen.

Eigenschappen 4 Seasons Fabrice rope tuinstoel

Om jou ervan te garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van de Fabrice tuinstoel maakt 4 Seasons alleen gebruik van hoogwaardige materialen in hun producten. Zo ook bij de Fabrice tuinstoel. Eigenlijk zie je het al direct, de Fabrice tuinstoel straalt kwaliteit uit. Met zijn stevige stalen poten, comfortabele zitting en fantastische uitstraling is de Fabrice tuinstoel een echte eyecatcher. De poten van de Fabrice tuinstoel zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale e-coating. Dit is een stevige coating die via elektronische geladen verfdeeltjes wordt aangebracht. Voor extra comfort is de loungestoel uitgerust met een heerlijk zit- en rugkussen.

Eigenschappen van de Perth ronde tuintafel

De poten van de Ronde tuintafel Perth hebben een kruisvorm en zijn gemaakt van aluminium. Dit materiaal is licht van gewicht, stevig en het materiaal kan niet gaan roesten. Dit maakt het perfect materiaal voor deze ronde tuintafel. Het tafelblad is van keramiek. Dit is een harde steensoort die gespoten is op een plaat van veiligheidsglas. Het keramiek is kras vast, hitte bestendig en UV bestendig. Kortom ideaal om te gebruiken als tafelblad. De lazy Susan, ook wel draaiplateau genoemd, wordt standaard bij de tafel geleverd. Dit plateau is draaibaar en ideaal als je met meerdere mensen aan de ronde tuintafel eet. Het doorgeven wordt met het draaiplateau een feestje.

Deze set bestaat uit:

6x tuinstoel 4 Seasons Fabrice - antraciet
1x tuintafel Perth Ø 150cm. - antraciet

Deze ronde tuinset wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6090303894813
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten