4 Seasons Fabrice antraciet/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

4638624
4189.00
Je kunt 837 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Fabrice antraciet/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.
4189.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Fabrice/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

Stel je voor: lange zomeravonden, genieten van je wijntje op de comfortabele kussens van de 4 Seasons Fabrice stoelen. Het ovale Terrazzo tafelblad straalt tijdloze klasse uit, terwijl de Fabrice stoelen je uitnodigen voor ontspanning in stijl. Ervaar het zelf, bestel online of kom proefzitten in onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn!

Eigenschappen Fabrice dining tuinstoel

Om jou ervan te garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van de Fabrice tuinstoel maakt 4 Seasons alleen gebruik van hoogwaardige materialen in hun producten. Zo ook bij de Fabrice tuinstoel. Eigenlijk zie je het al direct, de Fabrice tuinstoel straalt kwaliteit uit. Met zijn stevige stalen poten, comfortabele zitting en fantastische uitstraling is de Fabrice tuinstoel een echte eyecatcher. De poten van de Fabrice tuinstoel zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale e-coating. Dit is een stevige coating die via elektronische geladen verfdeeltjes wordt aangebracht. Voor extra comfort is de loungestoel uitgerust met een heerlijk zit- en rugkussen.

Eigenschappen 4 Seasons tuintafel Montana

De Montana tuintafel van 4 Seasons is er in een paar verschillende uitvoeringen. Voor deze uitvoering van de tafel is een RVS onderstel in antraciete kleur gebruikt. RVS is een sterk materiaal dat niet zal gaan roesten. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buiten gebruik! Het tafelblad is gemaakt van keramiek en heeft een uniek steenachtig motief erin zitten. Een keramiek tafelblad is perfect voor je tuintafel. Het is namelijk krasvast en het weer zal het niet verkleuren of laten vlekken. Met een afmeting van 240x103 cm. kan je met 6 personen gemakkelijk aanschuiven! 

Deze set bestaat uit: 

6x Fabrice tuinstoel - Antraciet
1x Montana tuintafel 240x103 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097340636666
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten