4 Seasons Fabrice antraciet/GI Edison 180x115 cm. - ovale tafel

4585713
2279.00
Je kunt 455 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Fabrice antraciet/GI Edison 180x115 cm. - ovale tafel
2279.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Fabrice antraciet / GI Edison 180 x 115 cm. tafel - ovale tuinset

Op zoek naar een stijlvolle 4 persoons tuinset? Dan is deze Fabrice/Edison tuinset een ideale keuze! Door de ovale vorm van de Edison tuintafel van Garden Impressions, krijgt je tuinset direct een gezellige uitstraling. De Fabrice tuinstoelen uit de 4 Seasons collectie, geven een moderne look. Zo krijg jij het beste van beide werelden. Natuurlijk kan je met deze tuinset genieten van optimaal zitcomfort én zijn je tuinstoelen weersbestendig. Dat is pas onbezorgd genieten! Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen 4-Seasons Fabrice tuinstoel - Antraciet

Om jou ervan te garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van de Fabrice tuinstoel maakt 4 Seasons alleen gebruik van hoogwaardige materialen in hun producten. Zo ook bij de Fabrice tuinstoel. Eigenlijk zie je het al direct, de Fabrice tuinstoel straalt kwaliteit uit. Met zijn stevige stalen poten, comfortabele zitting en fantastische uitstraling is de Fabrice tuinstoel een echte eyecatcher. De poten van de Fabrice tuinstoel zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale e-coating. Dit is een stevige coating die via elektronische geladen verfdeeltjes wordt aangebracht. Voor extra comfort is de loungestoel uitgerust met een heerlijk zit- en rugkussen.

Eigenschappen Garden Impressions Edison ovale tuintafel polywood 180x115 cm.

Het unieke kruisonderstel is gemaakt van stevig aluminium en behandeld met een antracietkleurige coating. Deze coating zorgt ervoor dat het frame kras- en stootvast is. Aluminium is een lichtgewicht materiaal dat niet kan verroesten, weinig onderhoud nodig heeft en jarenlang meegaat. Het tafelblad van de Edison tuintafel is gemaakt van polywood latten in een ovale vorm. Polywood is een soort kunststof met de uitstraling van hout. Bij polywood dien je wel rekening te houden met het plaatsen van glaswerk, bloempotten etc. Lees hiervoor het onderhoudsadvies. 

Deze set bestaat uit: 

4x tuinstoel 4 Seasons Fabrice - antraciet
1x tuintafel Edison ovaal 180 x 115 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • EAN: 6097331616639
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Kunststof
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten