4 Seasons Fabrice - antraciet / Liam tuinset - 180x100 cm.

4591306
2899.00
Je kunt 579 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Fabrice - antraciet / Liam tuinset - 180x100 cm.
2899.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Fabrice/Taste Liam tuinset - 180x100 cm. 

Zoek jij een prachtige tuinset voor 4 die jarenlang mooi blijft? Dan zit je met deze Fabrice/Liam tuinset helemaal goed! De Fabrice tuinstoelen hebben een prachtige antraciet kleur. Door de meegeleverde kussens ben jij verzekerd van optimaal zitcomfort. Daarnaast zijn de kussens all-weather proof. Dat betekend ook nog eens onbezorgd genieten! De Liam tuintafel van Taste is volledig gemaakt van teakhout. Hierdoor krijgt jouw tuinset een knusse en warme uitstraling. Door de afmeting van 180x100 cm. kan je met gemak met 4 personen plaatsnemen! Bestellen kan direct online. 

Eigenschappen van de Fabrice tuinstoel

Om jou ervan te garanderen dat je jarenlang plezier beleeft van de Fabrice tuinstoel maakt 4 Seasons alleen gebruik van hoogwaardige materialen in hun producten. Zo ook bij de Fabrice tuinstoel. Eigenlijk zie je het al direct, de Fabrice tuinstoel straalt kwaliteit uit. Met zijn stevige stalen poten, comfortabele zitting en fantastische uitstraling is de Fabrice tuinstoel een echte eyecatcher. De poten van de Fabrice tuinstoel zijn gemaakt van staal en voorzien van een speciale e-coating. Dit is een stevige coating die via elektronische geladen verfdeeltjes wordt aangebracht. Voor extra comfort is de loungestoel uitgerust met een heerlijk zit- en rugkussen.

Eigenschappen Liam tuintafel van Taste

Hout en dan specifiek teakhout. Dat is waar de Liam tuintafel van gemaakt is. Het robuuste hout is makkelijk in onderhoud en geeft een fijne uitstraling aan deze tafel. De tafel heeft als tafelblad losse latten van teakhouten die op de poten zijn gemonteerd. Een knapstaaltje vakwerk van Taste! Wat goed is om te weten is dat teakhout een natuurlijk proces zal doorgaan door weersinvloeden. Dit zal het hout laten vergrijzen en mogelijk wat scheurtjes geven. Wanneer je liever de huidige warme kleur van het hout wilt behouden, kan je het hout behandelen met een teak protector. Een teakhouten tafel hoef je niet af te dekken met een beschermhoes, wanneer je dat doet kunnen er namelijk lelijke vlekken ontstaan in het hout. 

Deze set bestaat uit: 

4x 4 Seasons Fabrice tuinstoel - antraciet
1x Taste Liam tuintafel - 180x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097327174198
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 4

Beoordelingen

Gesponsorde producten