4 Seasons Fabrice/Noah tuinset - 7-delig

4615643
4359.00
Je kunt 871 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Fabrice/Noah tuinset - 7-delig
4359.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Fabrice/Noah tuinset - 7-delig 

Stijlvolle en moderne tuinset met een stoer randje? Dan mag de 4 Seasons Fabrice/Noah tuinset niet ontbreken in jouw tuin. Geniet van het buitenleven met een gezelschap van 6 personen met de prachtige Noah tuintafel. Door de royale afmetingen is de tafel perfect om stijlvol te borrelen, bbq'en of te dineren. De Noah tuintafel 260x100 cm. is een prachtige combinatie van een unieke vorm RVS frame met een teakhouten tafelblad. Het warme houten tafelblad is gemaakt van losse planken en zorgt voor een warme uitstraling. Niet alleen het frame van de tafel is uniek, maar ook het rope touwpatroon van de Fabrice tuinstoelen. De set zorgt voor een industriële, maar ook luxe uitstraling in jouw tuin. Geniet gezellig met een gezelschap van 6 personen van het buitenleven onder het genot van een drankje. Bestel eenvoudig online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen 4 Seasons Fabrice tuinstoel 

De Fabrice tuinstoel combineert niet alleen stijl, maar biedt ook uitstekend zitcomfort. Dankzij de weerbestendige kussens, het rope en het RVS frame ben je verzekerd van hoogwaardige materialen die jarenlang plezier garanderen. Bij 4 Seasons staat kwaliteit voorop, wat ook duidelijk te zien is bij de Fabrice tuinstoel. Met zijn stevige RVS onderstel, comfortabele zitting en prachtige uitstraling is deze tuinstoel een échte blikvanger. De poten van de Fabrice tuinstoel zijn vervaardigd uit RVS en voorzien van een speciale e-coating, een duurzame coating die met elektronisch geladen verfdeeltjes wordt aangebracht. Voor extra comfort zijn de tuinstoelen uitgerust met heerlijke zit- en rugkussens. Bij langdurige regen is het advies om de kussens droog op te bergen. 

Eigenschappen Noah tuintafel van Taste

De Noah tuintafel is een prachtige combinatie van een frame van roestvrij staal (RVS) met een tafelblad van teakhout, wat zorgt voor een perfecte mix voor een industriële uitstraling. Het unieke ontwerp van het RVS frame maakt de tafel speciaal. Roestvrij staal (RVS) is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen roest en verschillende weersomstandigheden. Teakhout is nature ook goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Alleen, door blootstelling aan weer en wind zal teakhout na verloop van tijd van kleur veranderen, wat een normaal proces is voor dit type hout. Als je dit wilt voorkomen, kun je het hout behandelen met een teak protector. Het is echter niet nodig om teakhout af te dekken, omdat dit juist ongewenste vlekken in het hout kan veroorzaken.

       

Deze set bestaat uit: 

6x 4 Seasons Fabrice tuinstoel - antraciet
1x Taste Noah tuintafel - 260x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097339631610
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten