4 Seasons Calpi /Noah tuinset - 7-delig

4615647
4659.00
Je kunt 931 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Calpi /Noah tuinset - 7-delig
4659.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Calpi /Noah tuinset - 7-delig 

De 4 Seasons Calpi/Noah tuinset is dé perfecte tuinset om een industriële sfeer te creëren in de tuin. De royale Noah tuintafel van 260x100 cm. is een prachtige combinatie van een unieke vorm RVS frame met een teakhouten tafelblad. Het warme houten tafelblad is gemaakt van losse planken en zorgt voor een warme uitstraling. Niet alleen het frame van de tafel is uniek, maar ook het rope touwpatroon van de Calpi tuinstoelen. De set zorgt voor een industriële, maar ook luxe uitstraling in jouw tuin. Geniet gezellig met een gezelschap van 6 personen van het buitenleven onder het genot van een drankje. Bestel eenvoudig online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen 4 Seasons Calpi dining stoel 

De 4 Seasons Outdoor Calpi dining tuinstoel combineert design met comfort. De tuinstoel is te herkennen aan het unieke vlechtpatroon van antraciet rope. Door het rope heeft de tuinstoel een exclusieve look. Rope is een weerbestendig touw gemaakt uit een kunststof verzadigde vezel dat om een RVS frame wordt gebonden. RVS wordt vaak gebruikt omdat het een lange levensduur heeft en onderhoudsvrij is. Je wilt natuurlijk onbezorgd en lang kunnen genieten van jouw nieuwe tuinmeubel. De weerbestendige lichtgrijze kussens zorgen voor een mooi geheel met het antraciet. Je hoeft je geen zorgen te maken voor onverwachte regen met de kussens. Wordt er een langere tijd regen voorspeld? Dan is ons advies om de kussens binnen op te bergen. 

Eigenschappen Noah tuintafel van Taste

De Noah tuintafel combineert een RVS frame met een teakhouten tafelblad, de perfecte combinatie voor een industriële uitstraling. Het RVS frame heeft een unieke vorm, waardoor de tafel een échte eyecatcher is. Roestvrij staal (RVS) is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen roest, terwijl teakhout van nature goed bestand is tegen verschillende weersomstandigheden. Echter, door blootstelling aan weer en wind zal teakhout natuurlijk verkleuren, wat normaal is voor dit type hout. Als je dit wilt voorkomen, kun je het hout direct behandelen met een teak protector. Het is niet nodig om teakhout af te dekken, aangezien dit juist ongewenste vlekken in het hout kan veroorzaken.

Deze set bestaat uit: 

6x 4 Seasons Calpi dining stoel - antraciet
1x Taste Noah tuintafel - 260x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097337045082
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten