4 Seasons Calpi/Saba Ø160 cm. - Low dining - ronde tuinset

3892187
5119.00
Je kunt 1023 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Calpi/Saba Ø160 cm. - Low dining - ronde tuinset
5119.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Calpi/Saba Ø160 cm. - Low dining - ronde tuinset

Staat genieten bij jou hoog in het vaandel en wil je niet kiezen tussen loungen of dineren? Dan is de Calpi/Saba low dining set de perfecte oplossing! Deze low-diningset gaat helemaal mee met de laatste trends. Het low dining was al helemaal trending binnenshuis, tegenwoordig zien we dit steeds meer buiten voorkomen. Door de lage stoelen en tafels krijg je direct meer een lounge gevoel. De comfortabele zitkussens van de Calpi tuinstoelen van 4 Seasons zorgen dat je ook zeker tot rust komt op deze stoelen. Deze kussens zijn zacht genoeg om weg te zakken en actief genoeg om lekker te dineren. De doorsnede van 160 cm. van de Saba tuintafel van Taste zorgt ervoor dat je met 6 personen kunt aanschuiven. Met wie ga jij genieten? Bestellen kan direct online!

Eigenschappen low dining tuinstoel Calpi - Rope

Deze Calpi loungestoel van 4 Seasons Outdoor is gemaakt van RVS en rope. Het RVS is een perfecte basis voor een tuinmeubel. Het materiaal heeft namelijk een lange levensduur en kan niet gaan roesten. Dit frame is onderhoudsvrij, wat ervoor zorgt dat jij je geen zorgen hoeft te maken over deze stoel. Door middel van een poedercoating is de antraciete kleur aangebracht voor uitstraling en bescherming! Het unieke rope patroon van deze stoel is met de hand gevlochten. Het design vind je nergens anders terug! Het donkere antraciet met het lichte grijs steek mooi tegen elkaar af. De meegeleverde kussens zijn ook nog eens weerbestendig. Gemaakt van Olefin stof en een vulling met quick dry foam. De hoezen hebben een rits waardoor je deze ook weer kunt uitwassen wanneer ze vies zijn geworden. Wel raden wij aan de kussens op te bergen wanneer deze niet gebruikt worden, dat verlengt de levensduur! 

Eigenschappen low dining table Saba - 160 cm. 

Bij deze tafel valt direct op dat het een lage tafel is. De naam zegt het natuurlijk al: Low dining table! Let er daarom ook goed op dat deze tafel lager is met een hoogte van 69 cm. dan de meeste andere tuintafels van 75 cm. Het tafelblad van deze Saba tuintafel is gemaakt van teakhout. Dit is een tropisch hardhout met vele voordelen en hierdoor perfect voor jouw tuintafel. Een teakhouten tafel zal na verloop van tijd nog wat grijzer worden, dit is een natuurlijk beschermingsproces van de tafel. Het tafelblad rust op een sierlijke centrale kolom. Dit center is gemaakt van RVS. Roestvast staal is een veelgebruikt materiaal voor tuinmeubelen, dit komt mede doordat het een lange levensduur heeft. Het RVS is gecoat in een matte antraciet kleur voor de unieke uitstraling en optimale weerbestendigheid te kunnen garanderen. Deze tafel heeft geen beschermhoes nodig, het teakhout kan lelijke vlekken krijgen wanneer het wordt afgedekt.

Deze tuinset bestaat uit:

6x 4 Seasons Calpi low dining tuinstoel
1x Taste Saba low dining tuintafel - Ø160 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6090301055032
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten