4 Seasons Calpi/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

4638625
4489.00
Je kunt 897 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Calpi/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.
4489.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Calpi/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

Ontdek de perfecte combinatie van stijl en duurzaamheid met de 4 Seasons Calpi tuinstoelen en de Montana tuintafel. De tafel, met zijn ovale vorm en unieke terrazzo tafelblad, voegt een vleugje elegantie toe aan je buitenruimte. Het terrazzo tafelblad is niet alleen prachtig om te zien, maar ook zeer duurzaam en gemakkelijk te onderhouden, waardoor het ideaal is voor buiten gebruik. De Calpi tuinstoelen bieden ultiem comfort en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan. Wil je deze prachtige set zelf ervaren? Bestel dan nu online of kom langs in onze showrooms in Opheusden, Duiven of Apeldoorn om even lekker te komen proefzitten!

Eigenschappen Calpi dining tuinstoel

De Calpi tuinstoel wordt geleverd met een frame van roestvrij staal (RVS), gekozen vanwege zijn duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid, waardoor je onbezorgd en lang kunt genieten van je nieuwe tuinmeubel! Het frame is kunstig omwikkeld met touw, wat niet alleen een trendy uitstraling geeft, maar ook voldoet aan de nieuwste tuintrends. Het unieke patroon van het touwwerk geeft een exclusieve look aan deze stoel! De kussens, in een licht grijze kleur, vormen een prachtig contrast met het diepe antraciet van de stoel. Ze zijn heerlijk zacht, waardoor je er comfortabel in kunt zitten, maar tegelijkertijd biedt de rechte rugleuning een actieve zithouding. Bovendien zijn de meegeleverde kussens weerbestendig, dus geen zorgen bij voorspelde regen! Het wordt echter wel aangeraden om de kussens op te bergen in een opbergbox of schuur wanneer ze langere tijd niet worden gebruikt.

Eigenschappen 4 Seasons tuintafel Montana

De Montana tuintafel van 4 Seasons is er in een paar verschillende uitvoeringen. Voor deze uitvoering van de tafel is een RVS onderstel in antraciete kleur gebruikt. RVS is een sterk materiaal dat niet zal gaan roesten. Hierdoor is het uitermate geschikt voor buiten gebruik! Het tafelblad is gemaakt van keramiek en heeft een uniek steenachtig motief erin zitten. Een keramiek tafelblad is perfect voor je tuintafel. Het is namelijk krasvast en het weer zal het niet verkleuren of laten vlekken. Met een afmeting van 240x103 cm. kan je met 6 personen gemakkelijk aanschuiven! 

Deze set bestaat uit: 

6x Calpi tuinstoel
1x Montana tuintafel 240x103 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097328293218
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten