4 Seasons Bernini /Noah tuinset - 7-delig

4615648
4295.00
Je kunt 859 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Bernini /Noah tuinset - 7-delig
4295.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Bernini /Noah tuinset - 7-delig 

Zoek jij een comfortabele tuinset die ook nog eens stijlvol is? Kies dan voor de Bernini/Noah tuinset. Deze royale Noah tuintafel van 260x100 cm zorgt voor een industriële uitstraling. Dit komt door het unieke vorm frame van de tafel. Het warme houten tafelblad, gemaakt van individuele planken, voegt een vleugje warmte toe aan het geheel. De meegeleverde Bernini tuinstoelen van 4 Seasons Outdoor bij deze tuinset zorgen voor nog meer die industriële uitstraling. Het antraciet van de tuinstoelen komt mooi terug in het frame van de tafel. De combinatie van rope, teakhout en RVS zorgt voor een echte blikvanger in jouw buitenruimte. Rope zorgt namelijk voor een luxe uitstraling. Maak van jouw tuin, jouw moment met deze tuinset. Bestel eenvoudig online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen 4 Seasons Bernini tuinstoel 

De 4 Seasons Bernini combineert ultiem comfort met een verfijnde uitstraling door de combinatie van rope en RVS. Het frame van de 4 Seasons Bernini tuinstoel is gemaakt van robuust RVS, wat zorgt voor een lange levensduur zonder roestvorming. Het frame is  voorzien van een antracietkleurige coating die kras- en stootbestendig is. Het rope is zorgvuldig om het frame gewikkeld. Dit rope, samengesteld uit kunststof draden, neemt geen vocht op, is UV-bestendig en behoudt zijn kleur. De bijgeleverde kussens zijn van hoogwaardige all-weather kwaliteit en kunnen buiten blijven liggen. Ons advies is om bij langdurige regen de kussen wel binnen op te bergen voor een langere levensduur. 

Eigenschappen Noah tuintafel van Taste.

De royale Noah tuintafel zorgt ervoor dat je met een gezelschap van 6 personen van het buitenleven kunt genieten. De tafel heeft een industriële uitstraling en is gemaakt van een teakhouten blad met een uniek RVS frame. Daarbij is het ook onderhoudsvriendelijk! RVS is een sterk materiaal dat niet snel roest, waarbij teakhout van nature bestand is tegen de weersomstandigheden. Teakhout zal door de blootstelling aan de weersinvloeden, wel gaan verkleuren. Dat is heel gewoon bij dit hout. Wil je dat niet? Behandel het hout dan direct met een teak protector. Het afdekken van teakhout is niet nodig, dit kan juist onnodig lelijke vlekken in het hout opleveren. 

Deze set bestaat uit: 

6x 4 Seasons Bernini dining tuinstoel - Platinum 
1x Taste Noah tuintafel - 260x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097344196173
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 49.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten