4 Seasons Aprilla /Noah tuinset - 7-delig

4615646
4219.00
Je kunt 843 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 6 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Aprilla /Noah tuinset - 7-delig
4219.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Aprilla /Noah tuinset - 7-delig 

Design, stijl en hoogwaardige materialen, zo kun je de Aprilla/Noah tuinset het beste omschrijven. De tuinmeubelen in deze tuinset zijn echt en uniek en van klasse. Met de Aprilla/Noah tuinset creëer je een échte eyecatcher in de tuin. De royale Noah tuintafel heeft een teakhouten tafelblad met prachtig afgewerkte losse planken teakhout, wat zorgt voor een warme uitstraling. Het blad ligt op een uniek vormgegeven RVS onderstel. De tuinset wordt afgemaakt met de stijlvolle Aprilla tuinstoelen van 4 Seasons Outdoor, te herkennen aan het unieke wicker vlechtwerk. Bestel eenvoudig online! Liever eerst even proefzitten? Kom dan gezellig langs in onze showroom in Opheusden, Duiven of Apeldoorn. Je bent van harte welkom! 

Eigenschappen 4 Seasons Aprilla tuinstoel

De 4 Seasons Aprilla tuinstoel heeft een prachtig wicker vlechtwerk dat om een RVS frame is gebonden. Het RVS frame is behandeld met een matte coating voor extra bescherming tegen krassen en stoten. Hierdoor is de stoel zeer weerbestendig en vereist hij nauwelijks tot geen onderhoud. Het zitgedeelte van de Aprilla tuinstoel is bekleed met Hularo wicker, een vlechtwerkdraad van hoogwaardige kwaliteit dat met de hand wordt gevlochten. Dit materiaal staat bekend om zijn weerstand tegen verkleuring, scheuren en breken. Net als RVS is ook dit materiaal vrijwel onderhoudsvrij. De kussens van de 4 Seasons Aprilla dining tuinstoel bieden optimaal zitcomfort en zijn uitgevoerd in een lichtgrijze kleur die perfect past bij het antracietkleurige frame. Deze kussens zijn weerbestendig, zodat ze zonder problemen in de stoel kunnen blijven liggen. Bij langdurige regen is ons advies om de kussens binnen op te bergen voor een langere levensduur. 

Eigenschappen Noah tuintafel van Taste

De industriële Noah tuintafel van Taste combineert een prachtig teakhouten tafelblad met een uniek RVS frame. De unieke vorm van het frame zorgt echt voor een eyecatcher in jouw buitenruimte. Roestvrij staal (RVS) is een duurzaam materiaal dat resistent is tegen roest, terwijl teakhout van nature goed bestand is tegen diverse weersomstandigheden. Desondanks zal teakhout na verloop van tijd van kleur veranderen door blootstelling aan de elementen, wat een normaal proces is voor dit type hout. Als je dit wilt voorkomen, kun je het hout behandelen met een teak protector. Het is echter niet nodig om teakhout af te dekken, omdat dit juist ongewenste vlekken kan veroorzaken.

 

Deze set bestaat uit: 

6x 4 Seasons Aprilla tuinstoel
1x Taste Noah tuintafel - 260x100 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097329161165
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Hout
  • Geschikt voor aantal personen: 6

Beoordelingen

Gesponsorde producten