4 Seasons Aprilla/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

4604684
5089.00
Je kunt 1017 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 5 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
4 Seasons Aprilla/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.
5089.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

4 Seasons Aprilla/Montana Deens ovale tuinset - 240x103 cm.

Geniet met een groot gezelschap van het buitenleven met de 4 Seasons Aprilla/Montana Deens Ovale tuinset. De tuinset heeft een prachtige industriële en tijdloze uitstraling. De tuinset is een échte blikvanger in jouw buitenruimte. De Aprilla tuinstoel heeft een uniek wicker vlechtwerk om een RVS frame. De tuinset heeft een luxe en unieke uitstraling door het terrazzo keramieken blad. Nodig jouw vrienden uit voor een borrelen gezelligheid is gegarandeerd. Door het heerlijke zitcomfort kun je urenlang blijven borrelen. Kom gerust langs in onze showrooms in Opheusden, Duiven en Apeldoorn om deze mooie set zelf uit te proberen. Neem plaats, ervaar het zitcomfort en laat je inspireren voor jouw tuin. 

Materialen 4 Seasons Aprilla 

De 4 Seasons Aprilla staat bekend om zijn unieke wicker vlechtpatroon om een RVS frame. Wicker heeft van zichzelf een heerlijk zitcomfort. Het zitgedeelte van de Aprilla tuinstoel is bekleed met Hularo wicker. Dit vlechtwerkdraad staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit en wordt met de hand gevlochten om zo de kwaliteit te waarborgen. Het vlechtwerkdraad kan niet verkleuren, scheuren of breken. Het voordeel van wicker is de weerbestendigheid, duurzaamheid en de onderhoudsvriendelijkheid. Het RVS frame heeft een antracieten kleur en is erg stevig. Daardoor bestand tegen de verschillende weersomstandigheden en is onderhoudsvrij. 

Materialen 4 Seasons tuintafel Montana

De Montana tuintafel van 4 Seasons is beschikbaar in diverse ontwerpen. Dit specifieke model is uitgerust met een stevig RVS-onderstel in antraciet, een kleur die dankzij het roestbestendige karakter van RVS langdurig behouden blijft, wat het ideaal maakt voor gebruik in de buitenlucht. Het tafelblad is gemaakt van keramiek en is voorzien van een uniek steenmotief. Keramiek is een uitstekende keuze voor een tuintafel vanwege zijn krasbestendigheid, kleurvastheid en vlekbestendigheid. Met afmetingen van 240x103 cm biedt deze tafel voldoende ruimte voor 6 personen om comfortabel plaats te nemen!

Deze set bestaat uit: 

8x 4 Seasons Aprilla tuinstoel 
1x Montana tuintafel 240x103 cm.

.

Productspecificaties

  • Merk: 4 Seasons Outdoor
  • Garantietermijn: 5 jaar
  • EAN: 6097342173138
  • Maximum belastbaar gewicht (kg): 100
  • Zithoogte (cm): 47.0
  • Verstelbare rugleuning: Ja
  • Inclusief kussens: Ja
  • Kleur: Grijs
  • Materiaal: Keramiek
  • Geschikt voor aantal personen: 8

Beoordelingen

Gesponsorde producten