2600W BLACK+DECKER BEBL260-QS Bladblazer met snoer - Capaciteit 40L Zuigvolume 11,8m3/min

4635029
112.04
Je kunt 22 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Cstore
3,1 Sterren
2600W BLACK+DECKER BEBL260-QS Bladblazer met snoer - Capaciteit 40L Zuigvolume 11,8m3/min
112.04
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De BEBLV260-QS BLACK+DECKER stofzuiger met snoer, bladblazer en bladversnipperaar combineert kracht en ergonomie om de gebruiker comfortabel gebruik te bieden. De krachtige motor levert 2.600 W en een ventilatorsnelheid van 315 km/u, effectief voor het schoonmaken van uw hele tuin.
* Inclusief batterij: Nee
* Motorvermogen in W: 2600 W
* Productbeschrijving: De BEBLV260-QS BLACK+DECKER stofzuiger, bladblazer en bladversnipperaar met snoer combineert kracht en e, ergonomie om de gebruiker comfortabel gebruik te bieden. De krachtige motor levert 260,0 W en een ventilatorsnelheid van 315 km/u, effectief voor het schoonmaken van uw hele tuin. Praktisch, met dit 3-in-1-gereedschap kunt u blazen, slijpen en stofzuigen dankzij het systeem van verwisselbare buizen, aangepast aan elke functie. De zuigbuis is breed en de blaasbuis smal, voor een kwalitatief resultaat. De BEBL260-QS vacuümblazer-versnipperaar ontwikkelt een luchtstroom van 11,8 m3/min waardoor alle bladeren, zelfs nat, effectief kunnen worden verwijderd. Dankzij de maalgraad van 1/12e kan de gebruiker gemakkelijk compost maken. Met een e, ergonomisch ontwerp, profiteert hij van een laag gewicht van 3,2 kg en een compact formaat, wat het comfort voor de gebruiker bevordert, zelfs tijdens lange werkuren. Bovendien zijn het geluidsniveau en de trillingsfrequentie laag, voor nog prettiger gebruik. Het apparaat is uitgerust met een riem om de inspanning van de gebruiker te verlichten. Een ander interessant punt van de stofzuiger, blazer en versnipperaar is de opvangzak met een capaciteit van 40 L, perfect voor het verzamelen, grote capaciteit en om het werk gemakkelijker te maken.
* Producttype: Vacuümblazer Shredder
* Hoofdkleur: Zwart
* Gewicht: 3,5 kg
* Motortype: Elektrisch
* Plusproduct: Efficiënt: ontwikkelt een hoge luchtstroom van 11,8 m3/min om bladeren effectief te verwijderen, zelfs natte, en snelle resultaten te verkrijgen Twin-tube-systeem: heeft een brede buis voor zuigen en reinigen 'een smalle buis voor blazen, voor optimale resultaten, aangepast aan elk gebruik Efficiënt : uitgerust met een robuuste turbine en een hoge maalgraad van 1/12e, ideaal om thuis eenvoudig zelf compost te maken Praktisch: voorzien van een riem om het gewicht te ontlasten en het evenwicht te verbeteren, en een opvangzak van 40 L voor het opbergen van een grote hoeveelheid bladeren, waardoor het gemakkelijker te gebruiken is Krachtig: de motor levert een vermogen van 2.600 W, wat een onbelaste ventilatorsnelheid van 315 km/u mogelijk maakt om aan de eisen van de gebruiker te voldoen I, intuïtief: uitgerust met een snelheidsvariator voor meer werkflexibiliteit in blaas- of zuigmodus en optimale aanpassing aan het soort uit te voeren werkzaamheden
* Extra uitrusting: 2 buizen, schoudertas 40L
* Merk: BLACK + DECKER
* Kleur(en) : Oranje, Zwart

Productspecificaties

  • Merk: BLACK+DECKER
  • EAN: 5035048705124
  • Vermogen (Watt): 2600.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten