Talen Tools – Schepbats – Maat 0 – Gehard staal – Tauari steel – 110 cm

3904608
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Strabox
3,2 Sterren
Talen Tools – Schepbats – Maat 0 – Gehard staal – Tauari steel – 110 cm
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Het juiste tuingereedschap levert vaak een beter resultaat op, met minder inspanning en meer comfort. Dat is ook het geval bij deze schepbats van Talen Tools, die specifiek is vormgegeven voor het scheppen van grond. De bats staat namelijk schuiner op de steel, waardoor de schepbeweging met meer comfort kan worden uitgevoerd. Als hovenier, tuinier, stratenmaker of agrariër is deze schepbats een handig hulpmiddel om grond te verplaatsen. Het blad is relatief breed (maat 0), waardoor je meer volume tegelijkertijd verplaatst. Let er wel op dat je deze schepbats dan voornamelijk inzet bij lichtere grond; zoals zand, grind en losse aarde. Een smaller werkblad is inzetbaar bij zwaardere grond. Smallere werkbladen vind je in het assortiment onder maat 00 of maat 000.

Sterke steel met T-greep
De sterke tauari houten steel is 110 centimeter lang. Deze steel bedien je nog preciezer en veiliger door de gemonteerde T-greep. Deze greep ligt prettig in de hand en geeft je meer grip wanneer je aan het scheppen bent. Dit tropische hardhout is zeer sterk, waardoor je probleemloos seizoenen lang je schepwerk uitvoert met deze functionele schepbats. Het hout is voorzien van een FSC 100% keurmerk, waardoor je weet dat dit hout op een verantwoorde manier is verwerkt. De 110 centimeter lange steel past bij personen tussen de 175 en 190 centimeter.

Gehard staal met coating
Het geharde staal van dit werkblad wordt goed beschermd door de transparante coating. Deze coating voorkomt snelle roestvorming en slijtage. Hoe langer de coating in originele staat blijft, hoe beter de beschermende functie tot uiting komt. De coating behandel je bij voorkeur af en toe met olie of een teflonspray, zo verleng je de levensduur. Let er wel op dat je deze behandeling alleen uitvoert wanneer de bats goed schoon en droog is. Door duurzaam om te gaan met je schepbats, ervaar je ook langer de scherpe snede van het werkblad. Hierdoor schep je met minder inspanning in de grondhoop.  

Belangrijkste voordelen van de Talen Tools gehard stalen schepbats

Gehard stalen werkblad
Ideaal voor schepwerkzaamheden
Met sterke tauari steel van 110 centimeter

Over Talen Tools
Talen Tools levert en produceert tuingereedschap. Het uitgebreide assortiment varieert van spades tot snoeigereedschap. Met onder meer bijlen, schoppen, bezems, harken en schoffels vindt zowel de agrariër, hovenier, bouwvakker en tuinliefhebber hier genoeg keuze. Het familiebedrijf Talen Tools beschikt over meer dan 100 jaar ervaring. Zo weet jij als klant zeker dat jarenlange productkennis zorgt voor hoogwaardige kwaliteit van het assortiment.

Productspecificaties

  • Merk: Talen Tools
  • EAN: 8712448074148
  • Afmeting (cm): 11x21x134 (LxBxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten