Anytek Q2 2CH Dual Wifi Touch FullHD dashcam

3878964
99.00
Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 19 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 1 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Anytek Q2 2CH Dual Wifi Touch FullHD dashcam
99.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

De Anytek Q2 FullHD Wifi Touch 2CH is uitgerust met de allerbeste Sony beeldsensor en V5-DV100 chip. Hierdoor is de beeldkwaliteit van zowel de voor- als achtercamera buitengewoon goed. Veel details zijn zichtbaar en ook bij weinig licht is het beeld toch erg duidelijk. De voorste camear neemt op in FullHD 1080p 30fps en de achtercamera in 720p 25fps.

2.0 inch Touch screen

Het unieke aan deze Q2 FullHD Wifi Touch 2CH Wifi is het mooie 2.0 inch touch screen scherm. Op het scherm wordt standaard weergegeven wat de camera opneemt, met één druk op het scherm kan het menu worden betreden of kan een foto worden gemaakt. Ook de opname kan worden gestart en gestopt of de microfoon worden aan- of uitgezet. De interface van het menu is erg gebruiksvriendelijk waardoor het wijzigen van instellingen een fluitje van een cent is. 

720p IP68 achtercamera

Deze Q2 FullHD Wifi Touch 2CH Wifi wordt geleverd met mooie FullHD 25fps achtercamera met 6 meter kabel. De achtercamera wordt verbonden aan de voorste camera, de camera's nemen tegelijk op en de beelden worden apart opgeslagen op de SD kaart. Het beeld van de achtercamera wordt via PiP in beeld weergegeven en met één druk op het scherm kan de achtercamera ook groot in beeld worden geplaatst. 

Duurzame aluminium behuizing

De Q2 FullHD Wifi Touch 2CH Wifi is gemaakt van een zeer duurzame en stevige aluminium behuizing. De camera kan hierdoor tegen een stootje en is bovendien bestand tegen grotere temperatuur wisselingen.

Slimme magneet bevestiging

De Q2 FullHD Wifi Touch 2CH Wifi heeft een slimme magneet bevestiging waardoor hij in een handomdraai uit de auto kan worden gehaald en kan worden gemonteerd. De houder wordt met een stevige 3M bevestiging op de ruit gemonteerd en de dashcam wordt in de houder 'geklikt'. De dashcam is verticaal draaibaar in de houder zodat hij altijd in de juiste positie kan worden gesteld. De camera word

De laatste firmware voor Anytek is hier te downloaden.

Productspecificaties

  • Merk: Anytek
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: Anytek Q2 FullHD Wifi Touch 2CH, 720p achtercamera met kabel (6 meter), Houder met 3M sticker, Micro USB voeding (3.3 meter), Handleiding (Engels)
  • EAN: 2112888679525
  • Type extern geheugenslot: Micro SD
  • Kleur: Zwart
  • Wifi: Ja
  • Energiebron: Accu/Batterij

Beoordelingen

Gesponsorde producten