Wunders Momo de Aap Slaaptrainer en Kinderwekker

4068935
24.99
Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 4 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Ama-Online
4,8 Sterren
Wunders Momo de Aap Slaaptrainer en Kinderwekker
24.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Introducing Momo: Het Perfecte Vriendje voor Jouw Kindje's Slaaproutine!

Ouders kennen het maar al te goed - die vroege ochtenden waarop de kleintjes niet kunnen wachten om uit bed te springen, zelfs voordat de zon is opgekomen. Dat is waar Momo, de vriendelijke en slimme kinderwekker en slaaptrainer, in het spel komt. Momo, met een speels aapje bovenop, is ontworpen om jouw kindje te helpen begrijpen wanneer het tijd is om op te staan en wanneer het nog even moet blijven liggen.

De magie van Momo zit in zijn expressieve oogjes - ze openen en sluiten zich, waardoor het voor jouw kleintje gemakkelijk is om te begrijpen of het al tijd is om de dag te beginnen. Deze visuele aanwijzingen zijn bijzonder handig, vooral voor jonge kinderen die nog moeite hebben om de klok te lezen.

Maar Momo is niet alleen een oogstrelend stukje technologie. Hij is een multifunctionele slaapvriend die is uitgerust met alle tools die je nodig hebt om een gezond slaapritme voor jouw kindje op te bouwen. Momo kan dienen als zowel een analoge als een digitale klok, en heeft zelfs een alarmfunctie die wordt geleverd met vrolijke junglegeluiden om de dag met een glimlach te beginnen.

Wat nog indrukwekkender is, is dat je volledige controle hebt over Momo's instellingen. Je kunt handmatig de juiste tijd en wektijd instellen, en zelfs het volume van het alarm aanpassen aan de voorkeuren van jouw gezin. En voor diegenen die 's nachts een beetje geruststelling nodig hebben, schijnt het zachte nachtlampje van Momo gedurende 30 seconden, net genoeg om de duisternis op afstand te houden.

Momo werkt op 3 AA-batterijen, en hier is een tip: zorg ervoor dat je alkaline batterijen gebruikt voor optimale prestaties. Met zijn charmante uitstraling en functies die zijn afgestemd op de behoeften van zowel kinderen als ouders, is Momo de perfecte metgezel om een gezond slaapritme aan te moedigen en ochtenden iets aangenamer te maken voor het hele gezin.

Maak kennis met Momo, jouw partner in bedtijdavonturen en ochtendontdekkingen. Samen met Momo kunnen jij en je kindje genieten van een uitgeruste nachtrust en een geweldige start van elke nieuwe dag.

Productspecificaties

  • Merk: Merkloos
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • EAN: 4718008470010
  • Type bediening: Druktoetsen
  • Analoog of digitaal: Analoog
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 20x25x30 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 486.0
  • Werkt op batterijen: Ja
  • Type wekker: Kinderwekker

Beoordelingen

Gesponsorde producten