Set van 120 kleurpotloden in zwart plastic etui met rits

4358037
42.39
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
ECD-Germany
4,1 Sterren
Set van 120 kleurpotloden in zwart plastic etui met rits
42.39
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Productbeschrijving:
Droom jij van een regenboogkleurig universum dat je in je kunstwerken tevoorschijn kunt toveren? Dan is onze 120-delige kleurpotlodenset in een praktische etui met ritssluiting echt iets voor jou!
Kleurenexplosie: Met maar liefst 120 verschillende kleuren in deze set heb je alle mogelijkheden om je creatieve ideeën tot leven te brengen. Of je nu houdt van schilderen, schetsen of kleuren, je vindt hier zeker de perfecte kleur.
Praktisch organisatiesysteem: Vergeet het gedoe van zoeken naar het juiste kleurpotlood! Onze kleurpotlodenset is uitgerust met een praktisch organisatiesysteem waarmee je snel de kleuren kunt vinden en gebruiken die je nodig hebt.
Perfecte bescherming: De potloodetui met rits beschermt je kleurpotloden niet alleen tegen stof en vuil, maar geeft je creatieve gereedschap ook een draagbare elegantie. Je kunt het overal mee naartoe nemen en je kunst de vrije loop laten.
Artistieke vrijheid: Of je nu een aspirant-kunstenaar bent of een doorgewinterde professional, deze set zal je artistieke vaardigheden verbeteren. Maak levendige landschappen, realistische portretten of abstracte meesterwerken - de keuze is aan jou.
Hoge kwaliteit: Onze kleurpotloden zijn van de hoogste kwaliteit en bieden een gladde, kleurrijke dekking. Ze zijn duurzaam en gemakkelijk te slijpen, dus je zult er lang plezier van hebben.
Duik in de wereld van kleur en ontdek grenzeloze creatieve vrijheid met onze 120-delige set kleurpotloden. Bestel hem vandaag nog en laat je verbeelding de vrije loop op canvas, papier of waar je maar wilt. De wereld wacht op jouw artistieke creaties!

Kenmerken:
Etui met ritssluiting
120 verschillende kleuren
Stevige kleurpotloden
Voor schetsen, kleuren of tekenen
Incl. gum + puntenslijper

Leveringsomvang:
1 x etui met 120 kleurpotloden
1 x gum
1 x puntenslijper

Technische gegevens:
Materiaal etui: Plastic
Kleur etui: zwart
Gewicht: 1,3 kg
Afmetingen (LxBxH): 23 cm x 21 cm x 7 cm

Productspecificaties

  • Merk: ECD Germany
  • EAN: 4064649150355
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1300.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten