Rolling Square - AirCard - Bluetooth Tracker

4627844
43.56
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Max-ICT-B.V.
5 Sterren
Rolling Square - AirCard - Bluetooth Tracker
43.56
Bekijk en vergelijk verkopers
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Rolling Square - AirCard Bluetooth Tracker 

Ben je op zoek naar een handige en betrouwbare Bluetooth-Tracker om je spullen nooit meer kwijt te raken? Dan is de Rolling Square AirCard de perfecte oplossing voor jou. Met deze slimme gadget hoef je je nooit meer zorgen te maken over het kwijtraken van je waardevolle bezittingen. In deze tekst ontdek je alles wat je moet weten over de Rolling Square AirCard, inclusief de voordelen, specificaties en hoe deze zich verhoudt tot populaire concurrenten zoals de Airtag. 

De voordelen van de Aircard van Rolling Square 

  • Gemakkelijk te gebruiken 
  • Geen complexe installatie  
  • Betrouwbaar 
  • Waarschuwingen voordat je iets kwijtraakt  
  • Batterijduur van 2,5 jaar 
Een Onmisbare Gadget: De Rolling Square AirCard Bluetooth-Tracker  

De Rolling Square AirCard is een Bluetooth-tracker die je helpt om belangrijke spullen, zoals je sleutels, portemonnee of tas, eenvoudig terug te vinden. Het is een handig apparaatje dat naadloos integreert met Apple's "Find My" -systeem en ook beschikt over NFC-technologie voor extra functionaliteit. Met een slanke dikte van slechts 2,2 mm past de AirCard gemakkelijk in je portemonnee of aan je sleutelhanger zonder veel ruimte in beslag te nemen. 

Find My  

Een van de meest opvallende kenmerken van de Rolling Square AirCard is de compatibiliteit met Apple's "Find My" -app. Dit betekent dat je de AirCard kunt koppelen met je iPhone of iPad en deze kunt volgen via de "Find My" -applicatie. Hierdoor kun je op elk moment de locatie van je AirCard bekijken en hem laten rinkelen als je hem niet kunt vinden. Dit is een geweldige aanvulling op de reeds populaire Airtag van Apple en biedt een uitstekend alternatief voor degenen die op zoek zijn naar een breder scala aan opties. 

Visitekaartje 

Dankzij de ingebouwde NFC-technologie kun je de AirCard ook gebruiken als een soort visitekaartje. Als je je AirCard aan iemand anders geeft, kunnen ze eenvoudig hun smartphone ertegenaan tikken om toegang te krijgen tot jouw contactgegevens, sociale media-profielen of andere nuttige informatie die je hebt gedeeld. 

Gebruiksgemak 

De AirCard is ontworpen met gebruiksgemak in gedachten, en dat blijkt uit het compacte formaat en de lange batterijduur. Je kunt de tracker eenvoudig opladen via een USB-C-aansluiting, en één keer opladen kan tot wel zes maanden meegaan. Dit betekent dat je je geen zorgen hoeft te maken over het continu vervangen van batterijen. De AirCard is ook stof- en waterbestendig, wat betekent dat hij bestand is tegen dagelijkse slijtage. Een ander voordeel van de Rolling Square AirCard is de gebruiksvriendelijke app. De bijbehorende app is beschikbaar voor zowel iOS- als Android-apparaten en biedt een intuïtieve interface waarmee je eenvoudig al je AirCards kunt beheren. Je kunt individuele AirCards een naam geven, ze volgen op de kaart, en zelfs meldingen instellen voor specifieke gebeurtenissen, zoals wanneer je AirCard buiten bereik is.  

Compact 

Als het aankomt op het vergelijken van de Rolling Square AirCard met de Airtag, zijn er enkele belangrijke overwegingen. Terwijl beide apparaten uitstekende Bluetooth-trackingmogelijkheden bieden, heeft de AirCard het voordeel van NFC-functionaliteit en is hij compacter van formaat. De keuze tussen de twee hangt af van je persoonlijke behoeften en voorkeuren, maar de AirCard biedt zeker een aantrekkelijk alternatief voor degenen die op zoek zijn naar meer veelzijdigheid. 

Kortom, de Rolling Square AirCard is een indrukwekkende Bluetooth-tracker met een scala aan handige functies. Of je nu je sleutels, portemonnee of andere waardevolle spullen wilt bijhouden, de AirCard maakt het gemakkelijk. Met compatibiliteit met Apple's "Find My" -systeem, NFC-technologie en een slank ontwerp, biedt de AirCard alles wat je nodig hebt om je spullen nooit meer kwijt te raken. Dus waar wacht je nog op? Bestel de Rolling Square AirCard vandaag nog en geniet van gemoedsrust, wetende dat je bezittingen altijd binnen handbereik zijn. 

 

.

Productspecificaties

  • Merk: Rolling Square
  • Adviesleeftijd: alle leeftijden
  • Verpakkingsinhoud: 1x Rolling Square - AirCard - Bluetooth Tracker
  • EAN: 7640170469882
  • Kleur: Zwart

Beoordelingen

Gesponsorde producten