Oliva's - WC borstel - Toiletborstel met houder - Vrijstaande wc borstel - Zwart

4350877
27.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Oliva-s
5 Sterren
Oliva's - WC borstel - Toiletborstel met houder - Vrijstaande wc borstel - Zwart
27.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Moderne stijl en praktische efficiëntie: Oliva's vrijstaande zwarte WC borstel. Met de Oliva's toiletborstel haal je niet alleen een essentieel hygiënisch hulpmiddel in huis, maar ook een verfijnd stukje moderne stijl voor je badkamer of toilet. Dit is niet zomaar een wc-borstel; het is een combinatie van eigentijds design en hoogwaardige functionaliteit.


Ontwerp Het eerste wat opvalt aan deze wc-borstel is het strakke, vrijstaande ontwerp in een diepzwarte kleur. Dit eigentijdse ontwerp past perfect bij moderne badkamers en voegt een vleugje elegantie toe aan je interieur. De wc-borstel wordt geleverd met een afgesloten deksel, wat niet alleen een gestroomlijnde uitstraling biedt, maar ook zorgt voor een hygiënische opbergoplossing.


Kwaliteit Wat deze wc-borstel echt opvallend maakt, is de kwaliteit. Gemaakt van duurzaam kunststof, is deze borstel ontworpen om langdurig gebruik te weerstaan en blijft hij er altijd als nieuw uitzien. Het borstelhaar is sterk en effectief, waardoor het verwijderen van vlekken en vuil een eenvoudige klus wordt. De vrijstaande aard van deze wc-borstel betekent dat je hem gemakkelijk kunt plaatsen waar je maar wilt in je badkamer, zonder dat je hoeft te boren of te monteren. Het compacte formaat past zelfs in kleine badkamers.


Deksel Als het gaat om hygiëne, stelt Oliva's nooit teleur. De afgesloten deksel zorgt ervoor dat eventuele ongewenste geurtjes en spatten verborgen blijven, waardoor je badkamer altijd fris en schoon blijft.


Met de Oliva's zwarte WC borstel met houder ben je niet alleen voorbereid op dagelijkse hygiëne, maar voeg je ook een vleugje eigentijdse klasse toe aan je badkamer. Oliva's staat voor kwaliteit, duurzaamheid en stijl, en dit product voldoet aan al deze normen. Maak je badkamer compleet met deze moderne wc-borstel en hou je ruimte zowel functioneel als aantrekkelijk.

Productspecificaties

  • Merk: Oliva's
  • Garantietermijn: 12 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1
  • EAN: 8720726275316
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 13x13x37 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 350.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten