Brisby Koelbox - Frigobox - 8L - Rood - 40 uur isolatie - 2 koelelementen - Temperatuur Veilige Sluiting

4617368
29.99
Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 5 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
WeVe-Goods
5 Sterren
Brisby Koelbox - Frigobox - 8L - Rood - 40 uur isolatie - 2 koelelementen - Temperatuur Veilige Sluiting
29.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Maak kennis met de handige Brisby 8-liter Koelbox - jouw perfecte metgezel voor werk onderweg!

Met zijn slimme ontwerp en uitstekende eigenschappen is deze koelbox een must-have voor professionals die onderweg zijn. Het hart van deze koelbox is het geïntegreerde koelingselement, slim geplaatst aan de binnenkant van het deksel. Dit ontwerp bespaart niet alleen ruimte, maar zorgt er ook voor dat koude lucht natuurlijk naar beneden zakt, waardoor een optimale temperatuur behouden blijft voor je eten en drinken.

Met de binnenafmetingen van 28,5 cm breed, 20,5 cm lang en 16 cm hoog biedt de Brisby Koelbox voldoende ruimte en blijft toch compact en draagbaar. Of je nu je lunch koel wilt houden tijdens het werk of onderweg wilt genieten van verse snacks, deze koelbox heeft alles wat je nodig hebt. Gemaakt van hoogwaardige materialen, is de binnenkant geïsoleerd met PU voor uitstekende thermische prestaties. Het deksel, zowel aan de binnen- als buitenkant, is vervaardigd van duurzaam PP, terwijl het deksel zelf gemaakt is van stevig PE.

Dankzij zijn indrukwekkende koelvermogen kan de Brisby Koelbox je inhoud tot wel 40 uur koel houden, ideaal voor lange werkdagen onderweg. Als bonus ontvang je twee dikke koelelementen met een royale capaciteit van 450 ml, waardoor je items verfrissend koud blijven gedurende langere tijd. Met een veilig sluitsysteem houdt de Brisby Koelbox je inhoud vers, veilig en beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het ergonomisch ontworpen handvat zorgt voor comfortabel transport, waar je werk je ook brengt.

Gemaakt van materialen van voedingskwaliteit voldoet de Brisby Koelbox aan de hoogste normen voor voedselveiligheid. Upgrade vandaag nog je ervaring met de handige Brisby 8-liter Koelbox!

Productspecificaties

  • Merk: Brisby
  • Garantietermijn: 24 maanden
  • Verpakkingsinhoud: 1 koelbox van 8 liter, inclusief 2 gratis koelelementen van 450 ml per stuk en een handleiding met tips
  • EAN: 8720297742866
  • Inhoud in liters: 8.0
  • Kleur: Rood
  • Materiaal: Kunststof
  • Afmeting (cm): 22x34x22 (LxBxH)
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 1800.0

Beoordelingen

Gesponsorde producten