Norlander Trolley - Cabin Size - Goud - 38 ltr.

3942554
59.95 56.95
Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 11 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 2 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
AmazingDEALs
4 Sterren
Norlander Trolley - Cabin Size - Goud - 38 ltr.
59.95 56.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

+ Stoer Goud, Deze zie je van ver op de transportband liggen

Lekker op reis met deze kwalitatieve trolley van Norlander die je zelf kan personaliseren. Je spullen goed kunnen vervoeren voorkomt irritatie en geven je reis een relaxt gevoel!

Het formaat is aangepast op handbagage waardoor deze met de meeste vliegtuigmaatschappijen mee mag als handbagage. Het handvat aan de bovenzijde van de trolley maakt het makkelijk deze op te tillen wanneer noodzakelijk.

Als de trolley in het bagageruim vervoert moet worden kan dit veilig door het geïntegreerde TSA cijferslot. Het TSA slot maakt het mogelijk dat de Douane in de USA, indien noodzakelijk, de trolley kan openen.

Verder is de net afgewerkte binnenzijde van de trolley opgedeeld in een hoofd- en ritsvak compartiment. In het hoofdcompartiment zijn dubbele buckle riemen aangebracht om kleding in positie te houden tijdens de reis. Het rits compartiment biedt opbergruimte om kleinere accessoires te vervoeren.

Dit geoptimaliseerde model is nu voorzien is van soft silent gelagerde 360 graden zwenkwielen die handig meedraaien met iedere beweging die je maakt. Geruisloos volgt deze trolley je overal waar je gaat.

Het unieke aan deze trolley is de voorkant die je met een hele eigen sticker kan beplakken. Hiermee maak je jouw trolley uniek en herkenbaar. Het vlak hiervoor is 33,5 x 23,5 cm.

De trolley heeft een lichtgewicht aluminium uitschuifbare trekstang en een stevig draaghengsel aan de bovenzijde om de trolley op te tillen.

De nette afgewerkte binnenzijde van de trolley is opgedeeld in een hoofd- en ritsvak compartiment. In het hoofdcompartiment zijn dubbele gesp-riemen aangebracht om kleding in positie te houden tijdens een reis. Het rits compartiment biedt ruimte om kleinere producten te vervoeren en ze op hun plaats te houden. Ook is de trolley voorzien van een luxe TSA cijferslot.

Specificaties
  • Afmeting: 53 x 34 x 20 cm - 2,6 kg.
  • Materiaal: PC (Polycarbonaat)
  • Aantal wielen: 4 stuks (360 graden roteerbaar)
  • Mag met vele luchtvaartmaatschappijen mee als handbagage.
  • Binnenzijde trolley heeft mooi interieur en veel ruimte.
  • Dubbele ritsen en een TSA cijferslot.
  • Speciale inkeping aan de voorzijde van de trolley voor personalisatie.

Productspecificaties

  • Merk: Norlander
  • EAN: 8720039675841
  • Inhoud in liters: 38.0
  • Kleur: Goudkleurig

Beoordelingen

Gesponsorde producten