HMD - Pulse Pro - 128GB - Black Ocean

4617613
188.00
Je kunt 37 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 37 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Nog 3 op voorraad
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
PhoneMarketNL
3,5 Sterren
HMD - Pulse Pro - 128GB - Black Ocean
188.00
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontketen de Kracht van Innovatie met de HMD Pulse Pro Smartphone

Maak kennis met de ultieme metgezel voor het moderne leven - de HMD Pulse Pro smartphone. Ontworpen met een perfecte balans tussen stijl, prestaties en functionaliteit, tilt deze smartphone je dagelijkse ervaring naar een hoger niveau.

Verbluffende Prestaties
Laat je verrassen door de verbluffende prestaties van de HMD Pulse Pro. Met een krachtige processor en geavanceerde grafische mogelijkheden biedt deze smartphone een vlotte en responsieve gebruikerservaring, zodat je moeiteloos kunt multitasken, gamen en media kunt bekijken.

Indrukwekkend Display
Geniet van kristalheldere beelden en levendige kleuren op het indrukwekkende display van de HMD Pulse Pro. Of je nu je favoriete films bekijkt, games speelt of door je fotoalbum bladert, elk detail komt tot leven op het hoogwaardige scherm van deze smartphone.

Verfijnd Design
Laat je verleiden door het verfijnde design van de HMD Pulse Pro. Met een slank en elegant ontwerp, vervaardigd uit hoogwaardige materialen, ligt deze smartphone comfortabel in de hand en maakt het een statement van stijl en verfijning.

Krachtige Camera's
Leg elk moment haarscherp vast met de krachtige camera's van de HMD Pulse Pro. Of je nu adembenemende landschappen wilt vastleggen of spontane selfies wilt maken, met de geavanceerde fotografische mogelijkheden van deze smartphone ben je verzekerd van professionele resultaten.

Naadloze Connectiviteit
Blijf altijd verbonden met de wereld om je heen dankzij de naadloze connectiviteitsopties van de HMD Pulse Pro. Of je nu surft op het web, video's streamt of met vrienden communiceert, deze smartphone biedt snel en betrouwbaar internet, waar je ook bent. Klaar om je smartphone-ervaring naar een hoger niveau te tillen? Ontdek vandaag nog de HMD Pulse Pro en ervaar de perfecte combinatie van kracht, stijl en innovatie.

In de doos:

  • Oplaadkabel
  • Smartphone

Productspecificaties

  • Merk: Nokia
  • EAN: 6438409090768

Beoordelingen

Gesponsorde producten