Goliving Make Up Spiegel Met Verlichting - Ø23 cm - 10x Vergroting - Dimbaar - Scheerspiegel - Oplaadbaar - Chroom

4613163
44.95
Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 8 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Gosmart
4,5 Sterren
Goliving Make Up Spiegel Met Verlichting - Ø23 cm - 10x Vergroting - Dimbaar - Scheerspiegel - Oplaadbaar - Chroom
44.95
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Ontdek de perfecte balans tussen stijl en functionaliteit met de Goliving make up spiegel, jouw ideale hulp voor elke schoonheidsroutine!

Deze chique, dubbelzijdige spiegel komt met instelbare LED-verlichting en een handige USB-C oplaadfunctie, zodat je altijd in het beste licht staat. Ideaal voor make-up, scheren of het inzetten van lenzen, deze spiegel maakt elke taak eenvoudiger en stijlvoller. 

Aanpasbare verlichting

De verlichting van de Goliving make up spiegel is zorgvuldig ontworpen om aan verschillende verlichtingsbehoeften te voldoen. Je kunt kiezen uit drie dimbare lichtstanden: natuurlijk wit, koel wit en warm wit. Elk van deze standen biedt een ander niveau van helderheid, wat helpt bij het nauwkeurig aanbrengen van make-up of het uitvoeren van andere precisietaken. De LED-verlichting zorgt voor een heldere lichtbron die essentieel is voor het bereiken van een vlekkeloze afwerking. Dankzij de soft touch bediening aan de zijkant van de spiegel kunt u gemakkelijk schakelen tussen de verschillende lichtsoorten, afhankelijk van het natuurlijke licht in de kamer of jouw persoonlijke voorkeur.

Oplaadbaar gemak

Het oplaadbare aspect van deze spiegel voegt een extra laag van gemak en functionaliteit toe. Door de integratie van een USB-C oplaadpoort, verwijderd deze spiegel de behoefte aan voortdurende batterijvervangingen of het afhankelijk zijn van een stopcontact. Dit maakt het een ideale keuze voor gebruik in gebieden waar stopcontacten beperkt zijn, zoals badkamers of kleedkamers. Het oplaadbare ontwerp betekent ook dat de spiegel minder afval genereert dan batterijgevoede spiegels. Met een volledige oplaadbeurt biedt de spiegel langdurige verlichting, die jouw schoonheidsroutine ononderbroken ondersteunt.

Dubbelzijdig design met hoge vergroting

De dubbelzijdige functie van de spiegel biedt een standaardzijde en een achterzijde met 10x vergroting. Ideaal voor precisiewerk zoals het aanbrengen van eyeliner, het inzetten van contactlenzen of gedetailleerd scheren. Het verzilverde glas garandeert helderheid en een onvervalste reflectie, waardoor je elk detail ziet.

Soft touch bediending

De Goliving make up spiegel is voorzien van een soft touch bediening, waarmee je moeiteloos de verlichting kunt aanpassen. Dit gebruiksvriendelijke bedieningssysteem is strategisch aan de zijkant van de spiegel geplaatst, zodat je snel en gemakkelijk kunt wisselen tussen de verschillende verlichtingsinstellingen. Met een simpele aanraking pas je de lichtsterkte aan naar jouw persoonlijke behoefte. Deze bediening maakt het gebruik van de spiegel zowel eenvoudig als aangenaam en voegt een modern technologisch voordeel toe aan je dagelijkse schoonheidsroutine.

Multifunctioneel design

Het ontwerp van de Goliving make up spiegel is zowel kantelbaar als inklapbaar, wat een veelzijdig gebruik garandeert. Je kunt de spiegel gemakkelijk kantelen naar verschillende hoeken om de ideale positie te vinden voor welke taak dan ook, van het aanbrengen van make-up tot scheren. De inklapfunctie van de spiegel maakt hem bijzonder praktisch voor opslag of voor het beschermen van het spiegeloppervlak wanneer het niet in gebruik is. Dit doordachte ontwerp zorgt voor comfort en flexibiliteit in jouw verzorgingsroutine.

Productspecificaties

  • Merk: Goliving
  • Afmeting:
  • Materiaal: 
  • Diameter: .. cm
  • Kleur: Chroom
  • Lichtstanden: 3
  • Oplaadbaar: USB-C
  • Inclusief USB-C oplaadkabel
  • Inclusief bevestigingsmateriaal

Over Goliving

Goliving is jouw ultieme bestemming voor stijlvolle producten. Van elegant meubilair tot, melkopschuimers en innovatieve verlichting, we brengen comfort en gemak naar jouw huis. Verrijk je leefomgeving met Goliving en ervaar de perfecte synergie tussen functionaliteit en kwaliteit.

Productspecificaties

  • Merk: Goliving
  • EAN: 8721082009232
  • Gewicht exclusief verpakking (gr): 900.0
  • Werkt op batterijen: Nee
  • Batterijen: 0x Accu

Beoordelingen

Gesponsorde producten