Bobbel Home - Diervriendelijk binnenverblijf - Met vloerpanelen - Transparant

4214921
54.99
Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 10 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
Bobbel-Home
4,3 Sterren
Bobbel Home - Diervriendelijk binnenverblijf - Met vloerpanelen - Transparant
54.99
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Creëer een comfortabele hoek voor je kleine, energieke huisdieren! Geef ze de vrijheid om te spelen en te genieten in hun eigen veilige privéruimte (met een oppervlakte van 0,98 m² en een hoogte van 45 cm). Dit is de ideale leefruimte voor kleine dieren zoals cavia's, konijnen, hamsters, en meer. Dit nieuwe model is uitgerust met vloerpanelen, die niet alleen de ondergrond beschermen tegen vuil, maar ook voorkomen dat kleine dieren graven en proberen te ontsnappen. Dankzij de vloerpanelen is het ook moeilijker voor je kleine huisdieren om de behuizing te verplaatsen.

De draden zijn volledig bedekt met PP-plastic, zodat kleine knaagdieren er niet aan kunnen knagen, en de naadloze randen voorkomen ontsnapping.

Dankzij de slimme verbindingsaccessoires is het zeer eenvoudig om de buitenverblijfruimte in elkaar te zetten en aan te passen aan je behoeften (zie de instructies voor alle configuratiemogelijkheden). Als je je zorgen maakt dat konijnen er overheen kunnen springen, raden we aan om 2 behuizingen te stapelen om de hoogte tot minimaal 90 cm te vergroten.

Met deze buitenverblijfruimte kun je met een gerust hart je kleine huisdieren een veilige en comfortabele omgeving bieden waarin ze kunnen spelen en verkennen. 100% zorgeloos plezier voor zowel jou als je huisdieren!

Productspecificaties

  • Merk: Bobbel Home
  • EAN: 8785260064567
  • Materiaal: ABS Acrylonitril-butadieen-styreen
  • Afmeting (cm): 143x46 (LxH)

Beoordelingen

Gesponsorde producten