Assassin's Creed IV: Black Flag (Essentials) - PS3

3959059
14.73
Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Je kunt 2 punten sparen

Spaar voor korting, leuke extra's en bewaar je kassabonnen digitaal.

Alleen online verkrijgbaar
Dit product wordt verkocht en geleverd door een Blokker verkooppartner.
GameResource
4,8 Sterren
Assassin's Creed IV: Black Flag (Essentials) - PS3
14.73
Voeg toe aan je verlanglijstje

Productomschrijving

Assassin's Creed IV: Black Flag (Essentials) kopen voor PS3!

In Assassin’s Creed IV: Black Flag voor PS3 ga je terug naar 1715. Piraten heersen over het Caraïbisch gebied. Daar hebben ze een eigen republiek opgericht zonder wetten en regels waar corruptie, gierigheid en wreedheid aan de orde van de dag zijn. Neem de rol aan van Edward Kenway, een meedogenloze piraat die vecht voor vrijheid en rijkdom, terwijl hij de geheimen van de Assassins en Templars ontdekt!

Verken de Caribische zeeën als meesterlijke piraat

Als Edward zijnde verken je de uitgestrekte zeeën van de Caribische Zee, bezoek je exotische locaties en ontmoet je legendarische piraten, zoals Blackbeard en Charles Vane. Je bouwt je eigen piratenvloot op en vecht tegen vijandelijke schepen in zeeslagen vol actie en spanning. Je bent vrij om te gaan waar je wilt en te doen wat je wilt, maar pas op, want je keuzes hebben invloed op de wereld om je heen en op het verhaal dat zich ontvouwt..

Ontdek de geheime strijd van Assassins en Templars

Maar Edward's verhaal gaat niet alleen over piraterij en avontuur. Tijdens zijn reis ontdekt hij de verborgen strijd tussen de Assassins en Templars en wordt hij een belangrijke speler in het eeuwenoude conflict. Met behulp van zijn nieuwe vaardigheden en gadgets, waaronder het iconische verborgen mes, moet hij vechten om de geheimen van de geheime orde te ontrafelen en de macht van de Templars te vernietigen!

Ontdek een onvergetelijk avontuur

Ga op een onvergetelijk avontuur vol actie, avontuur en ontdekkingen! De game bevat een enorme open wereld vol geheimen en uitdagingen en biedt een geweldige mix van verhaal, gameplay en graphics. Als je op zoek bent naar een game die je onderdompelt in de wereld van de piraterij en de geheimen van de Assassins en Templars, dan is Assassin's Creed IV: Black Flag de perfecte game voor jou!

Geschikt voor leeftijden vanaf 18 jaar.

Bekijk de gameplay trailer van Assassin's Creed IV: Black Flag!

Productspecificaties

  • Merk: Ubisoft
  • Adviesleeftijd: vanaf 18 jaar
  • Studio/ uitgever multimediagame: Ubisoft
  • EAN: 3307215846216
  • Genre games: Actie
  • Platform: PlayStation 3

Beoordelingen

Gesponsorde producten